ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι η απευθείας διδασκαλία και μετάδοση του μαθήματος σε πραγματικό χρόνο από εκπαιδευτικό, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, σε μαθητές που παρακολουθούν ζωντανά με ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή τάμπλετ.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί για τη σύγχρονη εκπαίδευση- τηλεμαθήματα, στον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή στο κινητό τηλέφωνο ή στο τάμπλετ με την οποία θα συνδεθούν οι μαθητές για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα αυτά είναι η CISCO WEBEX MEETINGS.

Παρακαλούνται οι μαθητές να ακολουθήσουν τις οδηγίες σύνδεσης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, κινητού τηλεφώνου ή τάμπλετ με την πλατφόρμα CISCO WEBEX MEETINGS που αναγράφονται στο σύνδεσμο https://drive.google.com/file/d/1WCoqhVhDi4vuvOZLpytIBDzD3AMj_KI8/view

Δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης χωρίς χρέωση δεδομένων  από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας της χώρας   στις ψηφιακές πλατφόρμες που χρησιμοποιεί το Υπουργείο Παιδείας  για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα σχολεία  από την Τετάρτη 8 Απριλίου. Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείστε το σύνδεσμο.

Στην πλατφόρμα  CISCO WEBEX MEETINGS  μπορεί κανείς να συνδεθεί και μέσω σταθερού τηλεφώνου , αν δε διαθέτει  internet, όπου μόνο μπορεί να ακούει.

Οι μαθητές μπορούν να ακολουθήσουν  τις παρακάτω οδηγίες σύνδεσης:  ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ .

Παρακαλούνται οι  γονείς των μαθητών του σχολείου μας να παρακολουθούν καθημερινά τις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις (e-mail τους ) διότι θα  λάβουν το πρόγραμμα των τηλε-μαθημάτων με τους συνδέσμους για τις εικονικές αίθουσες των καθηγητών που συμμετέχουν στη σύγχρονη εκπαίδευση.

Τέλος, κρίνεται απαραίτητο να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα του σχολείου για τη συνεχή ενημέρωσή σας.