Αγιασμός- Δευτέρα 13/9/2021

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 χτύπησε στις 8:15 το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά.

Οι μαθητές οδηγήθηκαν στις τάξεις τους, όπου καρτελάκι με το ονοματεπώνυμο του κάθε μαθητή, σε όρθια θέση και ορατή από την είσοδο του κάθε τμήματος, είχε τοποθετηθεί πάνω στο θρανίο έτσι ώστε να διευκολυνθεί ο κάθε μαθητής κατά την είσοδό του στην αίθουσα διδασκαλίας και να αποφευχθεί συνωστισμός.

Δόθηκαν τα βιβλία στους μαθητές όλου του σχολείου  καθώς δίπλα στη θέση του κάθε μαθητή  υπήρχε μία τσάντα με τα  βιβλία για τη νέα σχολική χρονιά.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για την πιστή εφαρμογή των κανόνων καθαριότητας και υγιεινής και λοιπών μέτρων προστασίας και πρόληψης βάσει των σχετικών οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ.

Στις 10:00 π.μ. έγινε η τέλεση του Αγιασμού μαζί με το Γενικό Λύκειο Επισκοπής στο προαύλιο του σχολείου με εκπροσώπους μαθητών και καθηγητών.

Ήταν τιμή και χαρά μας που παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Χωροταξικού Σχεδιασμού και Άρδευσης του Δήμου Χερσονήσου, ο κ. Καλαϊτζάκης Εμμανουήλ και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Επισκοπής, ο κ. Καραπιπεράκης Μηνάς στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

Μετά την τέλεση του Αγιασμού ο πάντα πρόθυμος   και γελαστός πατέρας Παύλος Καλουτσάκης επισκέφθηκε και ευλόγησε όλα τα τμήματα του σχολείου και με μειλίχιο ύφος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και έδωσε πολύτιμες συμβουλές στους μαθητές μας.

Μολονότι η σημερινή μέρα σηματοδότησε ένα ξεκίνημα με αρκετές πρωτόγνωρες ιδιαιτερότητες, όλα κύλησαν ομαλά.

Ευχόμαστε να έχουμε όλοι μια καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο!!!